Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest jakaś promocja w empiku?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, może i to zły dział ale najszybciej tu pewnie odpiszecie. Mój kolega mówi że w empiku jest taka promocja jak dasz np call of duty 4 to dostaniesz np 40 zl na takim papierku czy jak to tam i np jak będę chciał kupić cod mw3 to tylko dopłacę. Ale jest mały problem czy oni sprawdzają czy cd key nie jest zbanowany bo moj w cod4 jest bo mam 2 cd keye wiec chce jeden zbanowany sprzedać.

Nie piszcie mi tu że zły dział bo też mogę przez to kupić mw3 jak już wspominałem.Z góry dziękuje.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

O ile się nie myle nie możesz dostać bana na całe konto mw tylko na dany serwer , więc na luzie możesz takie dać

Opublikowano

prawda ja tez tak zrobiłem i na drugi dzień dostałem lis i tam pisało ze w ciągu tygodnia nie zwrócę im pieniędzy to sprawa trafi na drogę sądową

Opublikowano

lol... kulik6445 na serio tak zrobili? A jaka gre wymieniles?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...